კომბოსტოს მწნილი 3 დღეში – დიასახლისის წლების განმავლობაში გამოცდილი რეცეპტი

კომბოსტოს მწნილი 3 დღეში – დიასახლისის წლების განმავლობაში გამოცდილი რეცეპტი

სეზონური და გემრიელი მწნილი სწრაფად და მარტივად კეთდება სეზონური და გემრიელი მწნილი სწრაფად და მარტივად კეთდება. ეს ერთ-ერთი დიასახლისის შემოთავაზებული ვარიანტია, რომელსაც წლების, იყენებს. მისი თქმით, 3 დღეში მწნილი მზადაა და რაც მთავარია, ძალიან გემრიელი, ზომიერად შეზავებული გამოდის.

დაგჭირდებათ:

კობოსტო;

სტაფილო;

მარილი 1 ს.კ;

შაქარი 1 ს.კ;

თაფლი 1 ს.კ;

ანადუღარი წყალი;

სამლიტრიანი ქილა;

მომზადება

კომბოსტო წვრილად და გრძლად დაჭერით, სტაფილო მსხვილ სახეხზე გახეხეთ ან თხლად და გრძლად დაჭერით. დაუმატეთ 1 ს/კ მარილი, ამდენივე შაქარი და თაფლი. აკურატულად შეურიეთ ერთმანეთში, მოჭყლეტვა არასასურველია. ჩატენეთ ქილაში. დაასხით გაციებული გადუღებული წყალი. იმდენი, რომ დაფაროს. ქილა მოათავსეთ ღრმა ჭურჭელში, წყალი ინტენსიურად გადმოედინება. მესამე დღეს კომბოსტოს მწნილი მზადაა. სუფრაზე მიტანამდე გადაიტანეთ თეფშზე, მოაყარეთ მრგვლად დაჭრილი ხახვი და მოასხით ზეთი.

Leave a Comment