„არის თითქმის ყველა სოსისის, ძეხვის, ქათმის „ნაგეთსებსა“ და ხშირ შემთხვევაში ნახევარფაბრიკატებში“ – სურსათის უვნებლობის სპეციალისტის მიმართვა

„არის თითქმის ყველა სოსისის, ძეხვის, ქათმის „ნაგეთსებსა“ და ხშირ შემთხვევაში ნახევარფაბრიკატებში“ – სურსათის უვნებლობის სპეციალისტის მიმართვა

სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი ირაკლი არაბული განმარტავს, რატომ აწერია ზოგიერთ ნახევარ ფაბრიკატს შეფუთვაზე, რომ მექანიკურად განცალკევებული ხორცისგან შედგება და რას ნიშნავს ეს.

მომხმარებელმა უნდა იცოდეს, რომ რასაც შეიძენს და მიირთმევს, ის რა ინგრედიენტებით არის შექმნილი. ასეთ პროდუქტს განსაკუთრებული ყურადღება სჭირდება“, – ამბობს ირაკლი არაბული.

Leave a Comment